Authentiek wonen in ’t Vaneker

Wonen midden in de natuur en in een authentiek pand. Voor deze prachtige oude kazerne hebben wij net de vergunning aangevraagd voor de realisatie naar 11 woningen.

Bij het aanleggen van de tuinen/omgeving van het voormalige legeringsgebouw word er rekening gehouden met de ligging in een park. Dit houd in dat er geen harde erfscheidingen zijn zoals schuttingen en tuinmuren, maar er zijn mooie natuurlijke overgangen met de buren, de weg en de openbare ruimte. Hierdoor krijg je het idee dat je midden in een park woont, in een gezonde en duurzame omgeving.

Wij hebben met zoveel mogelijk respect voor de authenticiteit dit plan ontwikkelt, hiervoor laten wij zoveel mogelijk details intact of herstellen deze. Nieuwe toevoegingen worden in een afwijkende architectuur uitgewerkt waardoor dit ook duidelijk zichtbaar is in het ontwerp.
Het gebouw zal verbouwd worden naar de eisen van deze tijd en derhalve gasloos zijn.

De verkoop van de woningen zal zijn in januari van 2023, heeft u interesse laat het ons dan weten, dan zullen wij er voor zorgen dat uw naam t.z.t. bij de makelaars bekend zal worden.