De kracht van Weghorst Architectuur

Weghorst Architectuur heeft veel ervaring in het realiseren van de meest uiteenlopende opdrachten. De ontwerpen zijn divers en uiteenlopend, maar de architectuur heeft altijd een duidelijke en onderscheidende Weghorst signatuur.

Weghorst denkt mee

We denken graag actief mee over creatieve oplossingen en nieuwe invalshoeken. Over hoe we uw droomhuis naar realiteit kunnen vertalen. Daarvoor is het in de eerste plaats belangrijk om naar de opdrachtgever te luisteren. Pas als we een goed beeld bij uw wensen hebben, kunnen we aan de slag met de uitwerking daarvan.
Zoals een opdrachtgever het verwoordde: ‘Weghorst Architectuur neemt je mee in de gedachten van de architect en laat zien wat er mogelijk is. Daardoor krijg je zelfs op papier al een goed gevoel bij hoe het gaat worden.’

Architectuur is vakmanschap

Onze architecten kunnen dus goed luisteren. Daarnaast beschikken ze ook over de nodige vakmanschap. Dat kunnen we u natuurlijk vertellen, maar u kunt het ook met eigen zien op de beelden van eerder uitgevoerd werk.

Weghorst is een architectenbureau dat voor de particuliere en de zakelijke markt werkt. Met een professioneel team van specialisten zijn we in staat om snel en effectief te werken. Hoewel we een full service kantoor hebben, dat u gedurende het hele proces bijstaat, werken we waar nodig ook met betrouwbare andere partners samen.

Gaat u uw dromen realiseren?

Wilt u weten wat we voor  kunnen betekenen? En hoe we uw dromen vertalen naar werkelijkheid? Neem vrijblijvend contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen.