Verbouwen

Er komt veel kijken bij het verbouwen van uw woning of bedrijfspand. Grote kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet of niet weet waar u moet beginnen. Weghorst helpt u graag verder. Wij zorgen ervoor dat de verbouwing vlot en zorgeloos verloopt.

Voor alle verbouwingen: van groot tot klein

Of het nu gaat om een grote renovatie of om een kleine aanpassing: Weghorst Architectuur is uw betrouwbare partner. Ons uitgangspunt is altijd dat we de verbouwing naadloos aan laten sluiten op de bestaande situatie. Daarbij willen we het karakter van het pand zoveel mogelijk behouden of versterken. Alleen dán doet de combinatie van oud en nieuw geen afbreuk aan uw pand. De meeste mensen gaan verbouwen vanwege praktische redenen, maar het resultaat moet natuurlijk ook gewoon mooi zijn!

Verbouwen met Weghorst

Gaat  u verbouwen en wilt u wat voorbeelden zien? Op onze pagina met gerealiseerde verbouwingen kunt u volop inspiratie opdoen. Heeft u daarna nog vragen, vul dan het formulier hiernaast in of maak vrijblijvend een afspraak met onze architect . Hij vertelt u alles over de mogelijkheden.

 

gerealiseerde verbouwingen